Terasslasyr

Vår altan har fått sig en omgång! Yesterday lade min man och jag på Demidekk terasslasyr kulör "Furu". Min kära hälft byggde altanen för en månad sedan och nu tyckte vi det var hög tid att behandla den med något. Denna lasyr kan man lägga på tryckimpregnerat virke och man behöver inte ens grundolja. Kanon!

Före:
Efter:Bro före:Bro efter:Helst hade jag önskat att få en svart altan men gubben vägrade. Tråkig va?Byske

Som min äldsta son sa för några år sedan om Byske havsbad:

-Mamma ska vi åka dit där det alltid är sommar?Foto: privat

Idag var vi i alla fall där! Det var både soligt och mulet på stranden när käkade vi pannkakor och sylt. Trevlig dag och trevligt sällskap!

Miniresa

Kom just hem från en liten tripp med min man till Ikea. Min man råkar faktiskt tycka att det är helt okej att handla inredningsprylar, yes! Tyvärr blev vi besvikna när de stora inköpen som garderob inte fanns att tillgå. Just den vi var ute efter hade utgått från sortimentet. Typiskt, eftersom vi har sådana i små killarnas rum ville vi ju ha likadan i storebrors rum... Men bilder kommer imorgon på några andra inköp. Träffade förresten Tapeter och teak på Ikea!

Bio

Idag ska vi, hela familjen på bio för första gången. Små killarna som fyller 4 i september har aldrig varit i väg tidigare! Det blir så spännande! Och filmen:

                                                 

                                                              Foto: wallpapers.free-review.net
                                                                           Ice ages, såklart!Bra fredag

Lite tapetsering och en rolig 30-års fest med 5-kamp på kvällskvisten. Då spelar duggregnet mindre roll, när det finns glada människor och rödvin i närheten! Grattis J och tack för gårdagen!

Foto: Favoritsaker.se

Utflykter och äventyr

Vi fick oss ut en dag på museum och besökte sedan alla secondhand-butiker i staden. En regning men intressant eftermiddag. Killarna passade på att inhandla snorklar och simglasögon. I går var vi på dagsutflykt till Lycksele djurpark. Mina "vilddjur" fick träffa andra vilddjur:Vi hann med lite annat kul där också:Idag är det hemarbete som gäller. Just nu väntar jag att mannen ska komma hem från golfbanan så att jag kan sätta igång att tapetsera på övervåningen. I kväll blir det fika med tjejerna och ett kärt återseende av A. Längtar!

Suck!

Citat från Wikipedia:

"Regn är nederbörd som endast består av vatten..."

I vårt hus kan man också se nederbörd bestående av dåligt humör och speedade barn. Ge mig förslag på sysselsättning så det blir upphåll här i huset! Hjälp, någon?

GuldvaskarnaIdag var vi och besökte Lilleputtlandet utanför Skellefteå. Det är ett bra ställe för små.Vi vaskade fram lite guld till slut. Men det som uppskattades mest var den vilda jakten på godistjuven!Foto: privat, såklart

Ha en bra dag!

Yes!

Just nu är jag helnöjd. Har äntligen hittat solstolen jag har suktat efter. Jag hittade den på Svenssons i Lammhults hemsida:

                                                                             

                                                                                                                                 Foto: svenssons.se

Spaggettistol heter den visst! Två sycken svarta spaggettistolar på vår nya altan och ett runt litet brickbord är vad som behövs. Lite blomster också såklart. Dags för mig att spara lite slantar! Annars har min dag varit ganska hektisk. Mycket att syssla med på jobbet, men imorgon är jag ledig. I kväll ska jag se på Stora byggslaget på 3:an. Det är rätt kul att se när många starka viljor ska försöka samarbeta och få något gjort! Go kväll!

Nya barnkläder

Näthandlade på Linex online igår. De har kommit med en kollektion muminkläder:

Foto: Lindex .se

Handlade som en tok till de två minsta trollen! Ikväll hade jag tänkt se på min vän Barnaby men det är ju inte att tänka på: Kronprinsessans födelsedagsfest istället, suck och stön... Ha en bra tisdagskväll!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0