Saknar söndagsloppisen

I dag, en härlig höstdag, skulle vi förbi loppisen på folkparken. Men vi blev besvikna, ingen där...det är slut på sommaren. Koncentrerade mig på att göra lite höstfint på min dotters grav. Hela familjen hjälpte till att plantera och göra fint. Det blev en bra stund. Växterna som blev över planterade jag i grupp på altanen och bron. Blomsterlandet har fått in mycket snyggt. Blev sugen på två stora ljuslyktor, men blev snål.Förresten ska jag rita ett kors i taket för storebror ville hjälpa mig att städa idag. Han städade sitt och lillbrorsornas rum + uterummet! Man ska aldrig sluta förvånas och glädjas förstås! Ha en fortsatt lugn söndag och tänk inte på att det är måndag imorgon!

Smakar surströmming söndag, sista semesterdagen!


Buske ner

Tidigare i veckan åkte en buske på gården. Min man lånade en motorsåg och satte igång.


Inköp

Var till frissan för någon dag sedan och kunde inte låta bli att köpa dessa armband på Kappahl:


Örviken

I går var blev det bad fast det regnade när vi åkte till stranden.Klanen i Örviken. Vi var ensamma på stranden vilket är otroligt avkopplande för den småbarnsförälder man är. Ingen risk att tappa bort dem med andra ord!SurfarenLillebror på sanden.

Mackornas macka

En dag när det var som absolut varmast tog vi oss en tur till räkmackans hemtrakter.Men det fanns som tur var glass där också:


Ny dag, ny badstrand.

Här kommer bilder från "falkan":Storebror har tappat en tand i sommar. Han blev hyfsat nöjd!Bilder från övervåningen

Här kommer några bilder från vår övervåning. Tog för en tid sedan hjälp av två färgsättningskonsulter för att få lite mysigare på övervåningen eller loftet som vi kallar det. Nu har vi tapetserat klart och mattan är på väg att läggas in:Billybokhyllorna blev också "pimpade"!Som ni kanske förstår blev jag väldigt förtjust i tapeten! En Nina Campell-tapet från kollektionen Lombardia.

Fotboll

På onsdagkväll var vi på storebrors fotbollsträning.Lycklig efter avslutat pass.Lillebror fick bolltrolla vid sidan av planen.

På ön

I går var vi på ön i havet:Storebror "svävar" av spänning och förväntan.KusinerPå kvällen var det nästan spegelblankt!

Foto:privat

RSS 2.0